Uddannelsesplatformen er nu ovre de værste "børnesygdomme" og de første 15 facilitatorer har nu været igennem online facilitator uddannelsen, der er et selvstudie af ca. 30 timers varighed, kombineret med sideløbende mulighed for Zoom undervisning og sparring.

Vi har fokuseret på alm. facilitator kursus i år for at kunne etablere nye grupper til trods for diverse Corona udfordringer.

I første kvartal af 2022 forventer vi, også at have pårørende uddannelsen oppe at køre.

SROL DK vil på sigt også kunne tilbyde facilitator uddannelse for fagprofessionelle, så de bedre kan integrere SMART Recovery konceptet i deres behandlingstilbud eller bedre kan støtte frivillige grupper i eget regi.

Er du interesseret i uddannelsen som facilitator, så kontakt os på telefon 22 38 66 56 eller info@smartrecovery.dk for tilmelding og yderligere information.

Dette siger kursister om kurset og platformen:

"Jeg kan læse på kurset når det passer tidsmæssigt. Jeg kan gå tilbage og genlæse afsnit for bedre at forstå sammenhængen, i det tempo, der passer mig."

 

"jeg selv kunne bestemme, hvornår jeg havde tid faglige online sparring på web, gode tekster og præsentation af SMART samt værktøjerne."

 

"Man kan trykke pause i videoerne. Man får feedback på modulquiz og modulprøve. Det er nemt at navigere i online platformen."

 

"Jeg har været meget glad for sparring i telefonen med Jan (Uddannelsesleder) undervejs. Det er svært for mig at få maksimalt udbytte af videoer, tekster og quizzer alene."

 

"Jeg synes generelt, det er et rigtig godt og givende kursus. Godt quizzen er svær og drilsk! Det fik mig til at læse op på emner jeg havde misforstået i første omgang."

Link til at tjekke SROL DK ud: https://www.smartrecoverydanmark.org/moodledkt2/


Nyheder

Sponsorer