Vi du være med til at udbrede SMART-konceptet?

SMART Recovery Danmark giver dig mulighed for at hjælpe endnu flere mennesker til at få et bedre liv igennem at være en del af en SMART-gruppe.  

Ud over det personlige udbytte af at hjælpe andre mennesker kan du udvide dit netværk, få ny viden og styrke dine kompetencer, når du engagerer dig i SMART.

Opgaverne i SMART er mange, og du er velkommen til at byde ind der, hvor du kan mærke, at din lyst er størst.

Vi har brug for dig, der har lyst til at kaste dig ud i en af disse opgaver:

Skaffe økonomiske midler til at understøtte det frivillige arbejde

  • Planlægge og afholde SMART-events
  • Facilitere en SMART-gruppe i dit lokalområde
  • Holde styr på et mindre regnskab
  • Udbrede viden om SMART-konceptet
  • Lave foreningsarbejde enten i landsforeningen eller i en af vores lokalforeninger

Vi tilbyder dig trygge rammer, praktisk støtte og sparring i dit frivillige arbejde, lige som du bliver en naturlig del af et frivilligt team af ildsjæle, der brænder for SMART.


I foreningen SMART Recovery Danmark ønsker vi, at der skal være plads til sårbarhed og livets almindelige udfordringer. Derfor binder du dig aldrig mere til opgaver, end du selv ønsker, og du bestemmer i det hele taget selv hvor intensiv, din indsats skal være.


Hvis du vil have afløb for din trang til at yde en meningsfuld indsats, der hjælper andre mennesker til et bedre liv, så kontakt Landskoordinator Jan Frederiksen på tlf.nr: 22 38 66 56 og mail: jan@smartrecovery.dk, eller 

formand for SMART Recovery Danmark, Bendt Skjold Hansen på telefon 53330040 eller mail bendt.skjold.hansen@gmail.com, eller på vores fællesmail; info@smartrecovery.dk


Vi glæder os til at høre fra dig!


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram