Pårørendegruppe i Næstved
SMART Recovery Næstved er glade for at kunne annoncere at de nu kan tilbyde en Familie & Venner pårørendegruppe for pårørende til mennesker med afhængighed. Gruppen starter d. 24. maj i Solskinsrummet på 1. sal i Frivilligcenter Næstveds lokaler.
Grupperne faciliteres af uddannede pårørende facilitatorer og benytter CRAFT modellen, samt SMART Recovery værktøjer til at styrke de pårørende og giver dem værktøjer til at håndtere deres situation, samt tage ansvar for deres egen trivsel.
Familie & Venner Konceptet er Ikke-religiøst, løsningsfokuseret og har bl.a. kognitive adfærdsterapeutiske værktøjer i værktøjskassen. Konceptet er udviklet i samarbejde med Robert Meyers, der har udviklet CRAFT modellen og har forfattet bogen “Get your loved one sober”.
Gruppemøderne finder sted onsdag kl. 17-18.30 i ulige uger på Frivilligcenter Næstved, Farimagsvej 16. Deltagelse er frivilligt, tidsubestemt, gratis og man kan være anonym, såfremt man ønsker det.
Lokalforeningen støtter naturligvis op og tilbyder - udover gruppemøderne - der jo er løsningsfokuserede og hovedsageligt er ”arbejdstid”, socialt samvær, badminton, svømning i fællesskab for og med ligesindede.
Vores empatiske og dygtige facilitatorer, Connie, Donna og Helen glæder sig meget til at tage godt imod dig og ser frem til en masse gode og udviklende snakke i et støttende fællesskab.
For tilmelding og yderligere information er du meget velkommen til at ringe til Landskoordinator Jan Frederiksen på tlf.: 22 38 66 56 eller du kan også sende en mail på info@smartrecovery.dk
Vi glæder os til at se dig! ??

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram