Et stort tillykke til Sandra Knudsen fra Slagelse Rusmiddelcenter for velgennemført SMART Recovery facilitator uddannelse på SMART Recoverys Online uddannelsesportal (SROL DK). Også et stort tillykke til Kristina Hansen, fra Alkoholbehandlingen i Slagelse, der lige så flot har gennemført sin uddannelse, men desværre var forhindret i at deltage i den fornemme overrækkelse.
Her er det SRDK's formand Bendt Skjold Hansen (til højre),der overrækker kursusbeviset og Centerleder på Slagelse Rusmiddelcenter, Eddie Göttsch (til venstre i billedet), der ønsker Sandra tillykke med det gode arbejde.
SMART Recovery Danmark er meget glade for det tætte og gode samarbejde vi har med Slagelse. Her er det meget tydeligt hvordan man prioriterer at slå bro imellem det frivillige og det professionelle område, for på den måde bedst at kunne hjælpe borgerne bedst muligt og at give muligheden for at sikre den fortsatte udvikling hos de der måtte have behov for dette.
Slagelse har en velfungerende lokalforening, der forankrer det lokale møde i lokalområdet og sikrer fortsat uddannelse af facilitatorer fremadrettet, udover at skabe et stoffrit fællesskab.
Mødet i Slagelse afholdes hver anden torsdag, ulige uger.

Du finder relevant info om mødet i mødeoversigten.


 

Nyheder

Sponsorer